Taurus Firearm Forum banner

1 - 20 of 21 Posts

·
Registered
Joined
·
2,581 Posts
Discussion Starter #1
I keep getting this when i am on this site :'(....
no problems on any other sites..... right in the middle of something on here and this pops up... pretty bummed.. i thought maybe it was because of dial-up :mad:

The connection was reset

The connection to the server was reset while the page was loading.

* The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few
moments.

* If you are unable to load any pages, check your computer's network
connection.

* If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure
that Firefox is permitted to access the Web.
..

I use FireFox all the time and no problems, got any ideas how to deal with this...this really happens the most when i am posting :???: :???: :???:

Someone help me ...Please O please ;) :(

Thanks Guys
 

·
Registered
Joined
·
296 Posts
Get the same thing. Has big button at bottom "try again" Seem to loosing connection when clicking on subjects in forums. More so yesterday then today. Happened twice today, about 10 times yesterday. :???:
 

·
Registered
Joined
·
6,761 Posts
Its not just you. It happen to me on and off. We thought we'd sorted it out but I'll be sure to point Flyer in this direction.

Steelheart
 

·
TaurusArmed.net Forum Founder
Joined
·
6,541 Posts
I've noticed too, but mostly at work. I figured it was a work thing, the internet sucks up there.

I'm looking into it.
 

·
Registered
Joined
·
2,581 Posts
Discussion Starter #8
I got the "try again" screen of death
Too funny MG :) :) :) :) :)


Thanks Flyer for spending time on it..i know you have a life besides this place.. ;) LOL
 

·
TaurusArmed.net Forum Founder
Joined
·
6,541 Posts
It should be fixed now. I had the hosting company look into the problem. After some logging they claim to have found the problem and fixed it. We will see.
 

·
Registered
Joined
·
579 Posts
I am still getting the screen of death 2:30 pm CST
 

·
Registered
Joined
·
2,581 Posts
Discussion Starter #13
Just got on at 3:50 pm, arizona time...we will see...

Flyer..thank you so much for trying to figure this out, i know how important time can be :)
 

·
Registered
Joined
·
6,761 Posts
Well, you guys aren't the only ones. It was better for me for about a day and now its as bad or worse.

Steelheart
 

·
Registered
Joined
·
2,581 Posts
Discussion Starter #17
Got the message of death again ....8:22pm...Arizona time :'(

i am going to move over to Internet Explorer and see if it is maybe my browser(Firefox)...my whole computer is moving slow tonight..be right back
 

·
Registered
Joined
·
6,761 Posts
I PM's Flyer just after I posted here the last time.

Steelheart
 

·
Registered
Joined
·
2,581 Posts
Discussion Starter #20
Internet Explorer is working great ;)...wife said she had problems with Firefox also...
 
1 - 20 of 21 Posts
Top