Double pictures in posts
Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 41
Like Tree28Likes

Thread: Double pictures in posts

  1. #1
    Senior Member
    Member #
    50953
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    At My Computer
    Posts
    15,677
    Liked
    21741 times

    Double pictures in posts

    .
    Has anyone figured out yet why we get two pictures sometimes when posting?
    One being the original picture and then an attachment photo below.
    I can find no common denominator as to why a particular photo will or will not post properly.
    If it ends up being a double photo I just don't bother and delete the preview altogether.
    That happens about 50% of the time to me.
    There must be a way around it.
    I tried deleting the attachment before posting but then I end up with a blank post. I see that fairly often.
    Any help or even a clue would be appreciated.
    Besides being a waste of bandwidth it gets kind of frustrating at times.
    Thank you...........I know this is a first world problem but hey, I live in a first world..........
    Remember:
    Life is short.
    Make sure you spend as much time as possible
    on the internet arguing with strangers about politics.






  2. #2
    Senior Member
    Member #
    28855
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Northwest PA
    Posts
    16,829
    Liked
    33563 times
    There once was a way around that......but it no longer works.


    BTW...try closin' one eye.
    brojohn likes this.
    Ammo will get you through times of no money, better than money will get you through times of no ammo.



    I miss my 286.

    #Neverwarren

    Welfare...funding the illegal drug trade since 1935.

  3. #3
    Senior Member
    Member #
    50953
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    At My Computer
    Posts
    15,677
    Liked
    21741 times
    Quote Originally Posted by kschilk View Post
    There once was a way around that......but it no longer works.


    BTW...try closin' one eye.
    I'm blind in one eye so that might be redundant.
    kschilk likes this.
    Remember:
    Life is short.
    Make sure you spend as much time as possible
    on the internet arguing with strangers about politics.






  4. Remove Advertisements
    TaurusArmed.net
    Advertisements
     

  5. #4
    Senior Member
    Member #
    48331
    Join Date
    Jan 2016
    Location
    Canton, Cherokee County, Georgia
    Posts
    948
    Liked
    1929 times
    Quote Originally Posted by Rickenbacher39 View Post
    I'm blind in one eye so that might be redundant.
    Close the other one... you won't see double pictures anymore, I bet.
    bigC, kschilk, jtg452 and 1 others like this.
    "There are only two places where socialism will work... In Heaven where it is not needed, and in hell where they already have it."

    ~ Winston Churchill ~

  6. #5
    Administrator

    Member #
    1
    Join Date
    May 2011
    Posts
    792
    Liked
    371 times
    You are using the "insert image" option to add your images, correct?

    Kevin
    gbusmech likes this.

  7. #6
    Supporting Member

    Member #
    37162
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Country Living in NW Arkansas
    Posts
    7,377
    Liked
    11201 times
    I have same problem, it comes and goes. I am using the insert image icon. As the op mentioned above I get two images, one a normal uploaded image and a second attachment version. Been happening a few months now. Requires a bit of advanced attachment editing to get the second dup image to go away, but keep the first image. Running Windows 10 using Firefox browser (which auto updates ).
    BE YOURSELF - EVERYONE ELSE IS TAKEN



  8. #7
    Super Moderator

    Member #
    5628
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    30,957
    Liked
    39202 times
    I get around it, when I remember, by doing the "insert Image" and then once it shows in the window, hit enter a couple of times to move the cursor down away from the end of the attach bracket. It has to be sucking up a lot more bandwidth with the dupes.
    “…democratic socialism, the great utopia of the last few generations, is not only unachievable but that to strive for it produces something utterly different – the very destruction of freedom itself. As has been aptly said: ‘What has always made the state a hell on earth has been precisely that man has tried to make it his heaven.'” F.A. Hayek

  9. #8
    Senior Member
    Member #
    47698
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    Deep South, Gator Country
    Posts
    1,100
    Liked
    984 times
    All you need to do is go to "GO ADVANCED" when that comes up scroll down to manage attachments, click on that, when the next window opens, click on remove attachments than close that window and then submit post. Now, if you start out in "GO ADVANCED" then all you have to do is scroll down to manage attachments, click, then click on remove attachments, close window and submit post. All done.
    kschilk likes this.

    Just a taste of the candy!

  10. #9
    Senior Member
    Member #
    50953
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    At My Computer
    Posts
    15,677
    Liked
    21741 times
    Quote Originally Posted by admin View Post
    You are using the "insert image" option to add your images, correct?

    Kevin

    Yes, I am using the 'insert image' to post them.
    Sometimes it works, sometimes it does not and I get the additional attachment photo.
    I have several images I use a lot like when I welcome a new member and it always works.
    Other images will never work.
    I have tried doing that advanced click on attachments spin in a circle 3 times and pray method
    and that does not work. I end up with a blank post.
    If I knew what was causing it I could avoid the problem hopefully.
    There just seems to be no common denominator to the problem.
    And it gets frustrating. And I'm old. Doctor says I shouldn't get frustrated....


    ON EDIT:

    I forgot to mention one thing.
    I can tell ahead of time if it is going to work or not.
    If I pick the image I want and click on "upload files", if it shows "[ATTACH]********[/ATTACH] in the reply box
    it will work properly when I post it.
    If I do the same thing and it shows a small version of the actual image in the reply box it will not work and I get a double image.
    Last edited by Rickenbacher39; 03-18-2019 at 01:33 PM.
    gbusmech likes this.
    Remember:
    Life is short.
    Make sure you spend as much time as possible
    on the internet arguing with strangers about politics.






  11. #10
    Senior Member
    Member #
    28855
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Northwest PA
    Posts
    16,829
    Liked
    33563 times
    Quote Originally Posted by Tankercorps71 View Post
    All you need to do is go to "GO ADVANCED" when that comes up scroll down to manage attachments, click on that, when the next window opens, click on remove attachments than close that window and then submit post. Now, if you start out in "GO ADVANCED" then all you have to do is scroll down to manage attachments, click, then click on remove attachments, close window and submit post. All done.
    That's the way I used to get around it but it no longer works for me, it just deletes both pics. Gifs don't show up at all, when I post them with chrome. I can see them in my post but it comes up blank for everyone else, apparently.
    Ammo will get you through times of no money, better than money will get you through times of no ammo.



    I miss my 286.

    #Neverwarren

    Welfare...funding the illegal drug trade since 1935.

 

 
Page 1 of 5 123 ... LastLast

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Double Posts
    By BigBlue in forum Site Help and Support
    Replies: 9
    Last Post: 03-15-2018, 12:50 PM